Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Het financieel adviesbureau
  
Adres:Kurkeind 4
Postcode:5685 DH
Plaats:Best
  
Telefoon:0499-310202
Fax:0499-313481
Website:http://www.h-f-a.nl

INFORMATIE

Hein van de Sande heeft een jarenlange ervaring in de wereld van hypotheken, financiële planning en belastingen. Twee decennia werkte hij bij ABN/Amro. In 1999 startte hij in Rotterdam met zijn compagnon Adviesbureau Aad de Vries.

“In Rotterdam hebben we een uitgebreide klantenkring”, legt Van de Sande uit. “Nu willen we ook in de regio Zuidoost-Brabant onder de naam Het Financieel Adviesbureau aan de weg timmeren. De Wet Financiële Dienstverlening verplicht bureaus tot het openbaar maken van hun verdiensten. Hypotheken en financiële planning zijn complexe producten en hoewel er alles aan wordt gedaan om duidelijkheid te scheppen blijft het voor veel mensen een ondoorzichtige materie. Een goed en afgewogen advies is daarom belangrijk.”

Partners
Ons kantoor doet zaken met meer dan 15 verschillende banken en diverse verzekeringsmaatschappijen. Naast het verstrekken van hypotheken en verzekeringsproducten zijn we ook erg goed in belastingzaken. Uw aangifte en voorlopige teruggave wordt het 1 e jaar gratis verzorgd door het Financieel Adviesbureau.
We werken momenteel met 4 personen in het bedrijf, waarvan 3 mensen parttime. Ons kantoor is gevestigd op Kurkeind 4, in de wijk Heuveleind te Best.

Goed en eerlijk advies
Financiële planning is niet meer weg te denken in deze gecompliceerde maatschappij, daarom zal er zeker bij de verstrekking van een hypotheek goed met de klant worden doorgenomen wat de mogelijkheden zijn.

Provisiekorting is niet nieuw in de wereld van hypotheken en verzekeringen, het wordt alleen niet vaak gegeven. De hypotheek sensatie is een goed voorbeeld van hoe wij de toekomst tegemoet zien.

Mocht u nog vragen hebben of interesse in een van onze services, neem dan gerust contact met ons op en anders;

Tot ziens op ons kantoor of bij u thuis!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl