Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Riksen & Willems
  
Adres:Generaal Foulkesweg 9a
Postcode:6703 BH
Plaats:Wageningen
  
Telefoon:0317 – 424 755
Fax:0317 – 427 991
Website:http://www.riksen-willems.nl

INFORMATIE

U streeft naar perfectie tot in de details. Kiest u voor Riksen & Willems Financiële Planners B.V., dan kiest u voor financiële begeleiding die daarbij past. Zo kunt u exclusief blijven wonen en leven, nu en in de toekomst.

Riksen & Willems Financiële Planners B.V. is een onafhankelijk financieel adviesbureau met name gespecialiseerd in hypotheek- en pensioenoplossingen en vermogensstrategieën.

 

Ons uitgangspunt is dat ieder persoon uniek is en dus ook uw financiële situatie en behoefte. Daarom begint onze relatie altijd met een uitgebreid persoonlijk gesprek, op ons kantoor of bij u thuis, zodat wij u en u ons beter leert kennen. Met uw vaste contactpersoon wordt dan rustig naar uw huidige situatie en uw specifieke wensen gekeken en vervolgens werken we naar een op maat gemaakte oplossing waar u zich prettig bij voelt!

 

Om u zo goed mogelijk te adviseren geloven wij in een langdurige totaalrelatie. Immers, al uw financiën zijn met elkaar verbonden en kunnen elkaar beïnvloeden. Daarom bieden wij u een totaaladvies voor:

 

· Hypotheken

· Pensioenen

· Lijfrentes

· Stamrecht

· Arbeidsongeschiktheid

· Vermogensstrategieën

· Levensloop

· Assurantiën

· De financiële gevolgen bij vroegtijdig overlijden

 

Deze belangrijke zaken zijn niet eenmalig maar vormen een belangrijk deel van uw leven; wij geloven dan ook in een levenslange relatie met onze cliënten. Zo kunnen we goed inspelen op veranderingen in uw leven en wetgeving; zo nodig kunnen we dan uw financiële planning erop afstemmen.

 

Momenteel zijn er ook veel veranderingen gaande in onze branche; er is veel discussie rondom transparantie en provisiesystemen behorende bij complexe producten als hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en beleggingen. Deze discussie is niet altijd even positief in de markt.
Wij hebben derhalve besloten om transparant te gaan opereren en dat gaan we doen op basis van (gekorte) uurtarieven in combinatie met abonnementen. Meer informatie hierover kunt u lezen bij 'Uurtarief & Abonnementen'.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl