Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

AdFides Advies & Financieel
  
Adres:Costerweg 5
Postcode:6702 AA
Plaats:Wageningen
  
Telefoon:0317-497648
Fax:0317-427019
Website:http://www.adfides.nl

INFORMATIE

Onafhankelijk financieel adviesbureau en administratiekantoor AdFides is gevestigd in Wageningen en bied haar diensten aan particulieren , waaronder veel senioren, maar juist ook steeds meer jongeren. Voor alle mensen die hulp kunnen gebruiken met hun financiele administratie, belastingformulieren, toeslagen aanvragen e.d.. Maar juist ook kleinere bedrijven en verenigingen en instellingen die financieel advies of begeleiding nodig hebben kunnen wij tegen gunstige tarieven op weg helpen.

“Ad” staat voor administratie en advies. Het Latijnse woord “Fides” staat voor vertrouwen. Het rode kruis waar “Ad” en “Fides” mee bijeen worden gehouden symboliseert zorg. En dat zijn precies de componenten waardoor AdFides zich onderscheGeen afbeeldingidt.

Ons bedrijf behandelt alle financiële zaken voor haar cliënten op strikt vertrouwelijke wijze en doet dat volstrekt onafhankelijk. Dat betekent dat wij u voor de volle 100% objectief kunnen adviseren over de bank waar u het beste mee in zee kunt gaan, over geldverstrekkers voor leningen en hypotheken, over verzekeringsmaatschappijen en over vele andere instanties waar u op financieel gebied mee te maken kunt krijgen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl