Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Van Woezik Financieel Advies
  
Adres:Fluitenkruid 4
Postcode:6663 GB
Plaats:Lent
  
Telefoon:024-6634083
Fax:084-2288401
Website:http://www.vanwoezik.nl

INFORMATIE

Wanneer u op zoek bent naar financieel advies bent u bij Van Woezik Financieel Advies aan het juiste adres voor een deskundig, persoonlijk en helder advies.

Van Woezik Financieel Advies staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid, en is niet gebonden aan welke bank, verzekeringsmaatschappij, makelaar of andere financiële instelling dan ook. Wij zijn daarmee volledig onafhankelijk in onze advisering. Daarnaast zijn wij alleen actief op het terrein van financieel advies. Wij worden derhalve niet afgeleid door andere zaken waardoor al onze aandacht kan uitgaan naar het zo goed mogelijk uitvoeren van uw opdrachten. Consumenten hebben bij Van Woezik Financieel Advies een scala aan mogelijkheden voor wat betreft hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen, kredieten, beleggen, sparen en betalen. En dat bij ruim 50 banken en verzekeringsmaatschappijen tegen zeer scherpe tarieven en voorwaarden. Het vergelijken van de verschillende aanbieders wordt op deze manier een stuk makkelijker.


Sluit uw schadeverzekeringen online
Op één adres krijgt u een overzicht van vrijwel alle aanbieders, hetgeen u veel tijd bespaart en altijd de laagste maandlasten garandeert. Overweegt u bijvoorbeeld de aankoop van een woning, kom dan eens kennismaken met onze dienstverlening op het financiële vlak. Het beste financieel advies!

Maak daarom snel een afspraak, en ervaar het verschil!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl