Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Victoraad Financieel Advies
  
Postcode:3899 BR
Plaats:Zeewolde
  
Telefoon:036-5229933
Fax:036-5229930
Website:http://www.victoraad.nl

INFORMATIE

Victoraad is een jong en ambitieus bedrijf dat zich in korte tijd gespecialiseerd heeft in financiële advisering aan ZZP'ers.

Foto Robbert van der Wal oprichter Victoraad Financieel AdviesOp 13 september 2005 werd Victoraad een feit. Eigenaar en algemeen directeur Robbert van der Wal had een paar maanden voorbereiding nodig om het bedrijf te starten. "In mijn achterhoofd was ik er natuurlijk al langer mee bezig, maar in mei 2005 zijn de eerste concrete stappen gezet" aldus Robbert. Vier maanden van voorbereiding volgden en zo kon Victoraad in september 2005 van start gaan.

De reden om een eigen bedrijf te starten was voor mij omdat ik uitgesproken ideeën heb over goed ondernemerschap. Ik was al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening, voornamelijk in leidinggevende functies. Onder het motto: 'het kan anders' wilde ik, met het starten van een eigen bedrijf, mezelf bewijzen dat ik niet alleen goed ben in leidinggeven maar dat ik ook in staat ben een klein, professioneel en klantgericht bedrijf op te zetten.

Ik wil vooral laten zien dat financiële dienstverlening meer kan zijn dan alleen een product verkopen, maar dat het vooral een oplossing voor de klant moet zijn.

Gezien de groeispurt die wij de afgelopen 3 jaar hebben doorgemaakt, lijkt dat ook goed gelukt. Er werken inmiddels 20 mensen bij ons.

De informele manier van omgaan met elkaar en humor kenmerken de sfeer op het bedrijf. Maar bovenal hebben de gedrevenheid en de inzet van mijn medewerkers er voor gezorgd dat Victoraad een succes is geworden.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl