Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

RWS advies
  
Adres:Hamersveldseweg 10
Postcode:3833 GP
Plaats:Leusden
  
Telefoon:033-4333607
Fax:033-4333608
Website:http://www.rwsadvies.nl

INFORMATIE

RWS ADVIES is opgericht op 10 december 1998 en gevestigd in een representatieve kantoorlocatie aan de Hamersveldseweg 10 te Leusden. RWS ADVIES is van oorsprong een hypotheek- en pensioenspecialist, maar inmiddels uitgegroeid tot een allround kantoor met een duidelijke filosofie : “Financieel gemak onder één dak”

RWS ADVIES zorgt ervoor dat al uw financiële zaken geheel volgens uw wensen onder één dak geregeld worden. Hierbij kunt u denken aan levensverzekeringen, pensioenen, financieringen, hypotheken, internet(spaar)rekeningen maar natuurlijk ook al uw schadeverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Ook voor de aan- en verkoopbemiddeling van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij hebben deze expertise niet zelf in huis, maar werken op dit gebied nauw samen met Govaert Makelaardij; een jong, middelgroot en dynamisch NVM-makelaarskantoor uit Amersfoort. Onder het kopje "Makelaardij" stellen zij zich graag even aan u voor.

Service, ondersteuning en regelmatig persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom is een afspraak buiten kantoortijden, ook in de avonduren, voor ons geen probleem en voor u als (toekomstige) klant vaak een uitkomst. Wij hechten grote waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële diensten en verzekeringen richting onze klanten en geven u op voorhand door middel van onze WFD Dienstenwijzer inzicht in de aard en dienstverlening die wij u bieden. De complete tekst van onze WFD Dienstenwijzer kunt u terugvinden op deze site.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen besteden wij veel tijd aan het up to date houden van onze kennis en zijn wij bovendien aangesloten bij de volgende instanties:

* Autoriteit Financiële Markten
* Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
* Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Ons produktenassortiment is heel divers; wij werken samen met een twintigtal banken en nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen die in Nederland actief zijn. Hierdoor zijn wij in staat om voor u een produktenpakket samen te stellen dat aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl