Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hesseling Advies
  
Adres:Kanaalstraat 53
Postcode:9301 LR
Plaats:Roden
  
Telefoon:050-5012000
Fax:050-5013949
Website:http://www.hesselingadvies.nl

INFORMATIE

HESSELING ADVIES is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat het team, bestaand uit: Karin Huttinga, Nico Menninga en Jack Hesseling, vanuit een 100% onafhanklijkheid, zich volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, om financiële planning, verzekeringen of schadeafhandeling, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

*
hypotheekadvisering
*
financiële planning en pensioenopbouw
*
vermogensgroei
*
risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden

Op de volgende pagina’s willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelterreinen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen.
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl