Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Staetenburgh Financieel Adviesgroep BV
  
Adres:Prinsenplein 5
Postcode:7941 KV
Plaats:Meppel
  
Telefoon:0522-252844
Website:http://www.staetenburgh.nl

INFORMATIE

"Staetenburgh Financieel Adviesgroep B.V. wil een professioneel, flexibel en onafhankelijk financieel dienstencentrum zijn voor haar cliënten. Ons uitgangspunt is om vanuit ‘one-stop-shopping’ en het ‘all-finance’-concept de particuliere en zakelijke markt te bedienen qua informatie en advisering op gebied van hypotheken, pensioenen, financieringen, verzekeren en overige financiële producten en diensten.
We doen dit door middel van een persoonlijk adviestraject gebaseerd op een volledige inventarisatie. Vanuit deze basis begeleiden wij cliënten bij het maken van verantwoorde keuzen en bij het afsluiten van de gewenste producten en diensten.”

Staetenburgh ziet het als een uitdaging belangrijke politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en de daardoor veranderende behoeften van de consument te vertalen naar onze advisering, onze dienstverlening en, nog belangrijker, ons servicebeleid. De relatie tussen de client en zijn/haar tussenpersoon is naar onze mening tenslotte meer dan alleen het sluiten van een contract. Service en kwaliteit staan bij Staetenburgh hoog in het vaandel. Oog hebben voor kwaliteit betekent naar onze mening (voortdurend) kritisch naar jezelf durven kijken. Kwaliteit is het sleutelwoord voor maatwerk; niemand zal ons echter horen zeggen dat we perfect zijn. Kwaliteit, zo menen wij, behoort voortdurend in ontwikkeling te zijn!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl