Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Partners in Planning & Performance BV
  
Adres:Lheebroek 23
Postcode:7991PM
Plaats:Dwingeloo
  
Telefoon:0593-567214
Fax:0593-567371
Website:http://www.partners-in-planning.nl

INFORMATIE

Wij zijn een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau voor Financial Life Planning, Vermogensopbouw (Estate Planning & Private Banking & Toekomstvoorzieningen) & Vermogensbescherming (Risk Insurance Management & Arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen) & Ondernemers begeleiding (Bedrijfsverkopen & Bedrijfsconsultancy). Ons bedrijf is gespecialiseerd in de begeleiding van vermogende particulieren en ondernemers.

Wij werken vanuit de Life Planning gedachte. Advisering geschiedt op fee-basis om onze onafhankelijkheid te garanderen. Eventuele financiële producten worden tegen netto prijzen geleverd.

Ons bedrijf heeft een toonaangevende positie op het gebied van Financial Life Planning. Wij hebben een partnerschap met toonaangevende fiscalisten, notarissen & onafhankelijke vermogensbeheerders.

Voor vermogende relaties bouwen wij zg. private placements, beleggingsportefeuilles die als 'maatwerk' geleverd worden. Wij kunnen een uitstekende performance aantonen op beleggingsgebied.

Ook voor een second opinion bent u bij ons aan het jusite adres. Laat uw beleggingsportefeuille eens door ons analyseren! Of zet uw pensioen eens goed op de 'rit'.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Financieel-Planners.nl